۱۳۹۸ فروردین ۲, جمعه

اسید پاشی به یک مرد در کرمانشاه

اسید پاشی به یک مرد در کرمانشاه

خبرگزاری هرانا – فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه گفت که مردی در این شهر توسط فردی از نواحی مختلف اعضای بدن مورد اسید پاشی قرار گرفته و فرد اسید پاش نیز دستگیر شده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، مردی در کرمانشاه توسط شخص ناشناس مورد اسید پاشی قرار گرفت.
سرهنگ حسین براری، فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه، گفت: “به دنبال گزارش مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره اسید پاشی در میدان جلیلی کرمانشاه بلافاصله ماموران کلانتری ۱۱ به محل حادثه اعزام شدند”.
وی افزود: “با حضور ماموران در محل مشخص شد یکی از شهروندان توسط فردی ناشناس از نواحی مختلف اعضای بدن مورد اسید پاشی قرار گرفته و فرد اسید پاش نیز متواری شده است”.
براری عنوان کرد: “با توجه به حساسیت موضوع ماموران تلاش گسترده‌ای برای دستگیری فرد اسید پاش آغاز کرده و توانستند با انجام کارهای اطلاعاتی مخفی‌گاه وی را شناسایی و پس از هماهنگی با مقامات قضایی دستگیر کنند”.
وی ادامه داد: “متهم دستگیر شده در بازجویی‌ها انگیزه خود را در این اسیدپاشی اختلافات شخصی عنوان کرد”.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه در پایان از معرفی فرد اسید پاش به دستگاه قضایی جهات سیر مراحل قانونی و صدور حکم لازم خبر داد.
اسید، یکی از معدود محصولاتی است که بازار خرید و فروش آن در کشور هرگز از رونق نیفتاده است. با اینکه بارها پیشنهاد داده شده که قانون ممنوعیت خرید و فروش آن در مجلس بررسی شود اما هنوز خبری از آن نیست.
علاوه بر سهولت دسترسی و تهیه اسید در بازارهای ایران، نبود قوانین پیشگیرانه کافی نیز بر تداوم جرمی تحت عنوان “اسید پاشی” موید شده است.

مدت‌ها است مجازات مرتکبین اسیدپاشی و ایجاد محدودیت در عرضه و دسترسی آسان به اسید اکنون در قالب طرح در مجلس مطرح است اما مانند بسیاری دیگر از طرح‌های مشابه از تصویب و اجرایی شدن آن نیز خبری نیست.
هرچند در سال ۱۳۳۷قانونی با موضوع مجازات بزه اسیدپاشی تصویب شده است و علاوه بر آن از عمومات قانون مجازات اسلامی هم می‌توان در جرم‌انگاری این عمل غیر انسانی بهره گرفت، اما شواهد و قرائن حکایت از ناکارآمدی قوانین موجود در پیشگیری از آن دارد.
دستیار ویژه رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی با اشاره به قوانین کیفری پیشتر گفته بود: “علاوه بر عدم بازدارندگی در قوانین ما در خصوص جرم اسیدپاشی، قوانین کیفری ما از دست دادن منافع ممکن الحصول و خسارت معنوی وارده به قربانی را تحت پوشش قرار نمی‌دهند! و تبصره ۲ ماده ۱۴ قانون آیین دادرسی کیفری سال ۱۳۹۲ به تصریح، بزه‌دیدگانی را که مشمول دریافت دیه شده‌اند (مثل قربانیان اسیدپاشی) از دریافت خسارت معنوی و منافع ممکن‌الحصول مستثنی کرده است”.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

بازداشت ۸ نوکیش مسیحی در بوشهر توسط نیروهای امنیتی

بازداشت ۸ نوکیش مسیحی در بوشهر توسط نیروهای امنیتی