دستکم ۶ تجمع اعتراضی برگزار شد؛ هفت تپه ای ها در حمایت از اسماعیل بخشی تجمع کردند
خبرگزاری هرانا – امروز دوشنبه، جمعی از کارگران هفت تپه به همراه مادر اسماعیل بخشی فعال کارگری بازداشتی، در مقابل ساختمان حراست شرکت نیشکر هفت تپه تجمع کردند، همچنین گروهی از مالباختگان پدیده شاندیز در تهران، شماری از کارگران شرکت پیمانکاری سد بالاخانلو قزوین، تعدادی از کارکنان وزارت جهاد کشاورزی، جمعی از نمایندگان فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته و گروهی از کارکنان شاغل در دفاتر سهام عدالت در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات صنفی خود شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۳۹۷، جمعی از کارگران هفت تپه به همراه مادر اسماعیل بخشی فعال کارگری بازداشتی، در مقابل ساختمان حراست شرکت نیشکر هفت تپه، اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی کردند.
تجمع کنندگان، خواستار آزادی اسماعیل بخشی شدهاند.
لازم به ذکر است که اسماعیل بخشی، فعال کارگری حدود ساعت ۱۱ شب یکشنبه ۳۰ دی ماه ۱۳۹۷، توسط نیروهای امنیتی در منزل شخصی خود بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد. صبح همان روز نیز سپیده قلیان، فعال مدنی همراه با برادرش که در اعتراض به بازداشت وی به ماموران امنیتی اعتراض کرده بود، بازداشت شدند.
تجمع مالباختگان پدیده شاندیز در تهران
به گزارش هرانا، امروز دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۳۹۷، گروهی از مالباختگان پدیده شاندیز در تهران، نسبت به برآورده نشدن مطالباتشان، در مقابل ساختمان نهاد ریاست جمهوری، اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی کردند.
پدیده شاندیز یکی از طرحهای عمرانی زمان محمود احمدینژاد، رئیسجمهور پیشین ایران در شهر مشهد بود. اما این طرح عمرانی که در ابتدا با سرعت پیش رفت، اکنون چهارمین سال بلاتکلیفی را از سر میگذراند.
شماری از دفترهای فروش سهام پدیده شاندیز به خاطر تخلفهای گسترده دی ۱۳۹۳ بسته شد. اتهام مدیران این شرکت افزایش غیرواقعی ارزش سهام با استفاده از شرکتهای دلالی و تبلیغات «فریبآمیز» ذکر شد. پدیده شاندیز به علت دروغگویی از ادامه تبلیغ در صداوسیمای جمهوری اسلامی منع شد. سازمان اراضی کشاورزی نیز اعلام کرد که پدیده شاندیز ۴۵ هکتار از زمینهای خارج از محدوده شهری را به صورت غیرقانونی در اختیار گرفته و سپس آنها را به شهر مشهد الحاق کرده است.
تجمع کارگران سد بالاخانلو
به گزارش هرانا، امروز دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۳۹۷، شماری از کارگران شرکت پیمانکاری سد بالاخانلو، در اعتراض به معوقات مزدی خود، در مقابل ساختمان استانداری قزوین دست به تجمع زدند.
کارگران معترض گفتند که دستمزدشان طی ۶ ماه گذشته پرداخت نشده است.
تجمع کارکنان وزارت جهاد کشاورزی
به گزارش ایلنا، امروز دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۳۹۷، تعدادی از کارکنان وزارت جهاد کشاورزی در اعتراض به عدم افزایش امتیازات و حقوقشان براساس مواد مندرج در فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری، در حیاط ساختمان قدیمی وزارت جهاد کشاورزی تجمع کردند.
به گفته آنها؛ به رغم تمام مکاتبات اداری و پیگیری هایی که از سوی مقامات دستگاه هایی همچون جهاد کشاورزی، سازمان اداری و استخدامی کشور، نمایندگان کمیسیون های مختلف مجلس و… صورت گرفته، با این حال دستورات لازم از سوی ریاست سازمان برنامه و بودجه برای بررسی نحوه اجرای این موضوع تاکنون محقق نشده است.
گفتنی است سهشنبه هفته گذشته تعدادی از آنها در مقابل مجلس و سپس سازمان برنامه و بودجه تجمع برگزار کردند.
در تجمع امروز در ساختمان قدیمی وزارت جهاد کشاورزی، کارکنان به عدم اهتمام وزیر جهاد جهت پیگیری تحقق مطالباتشان نیز اعتراض کردند.
تجمع فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته رشته های مهندسی
به گزارش ایلنا، امروز دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۳۹۷، جمعی از نمایندگان فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته رشته های مهندسی مقابل ساختمان وزارت علوم اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی کردند.
معترضان گفتند که وزارت علوم پیشوندهایی را به نام رشتههای آنها اضافه کرده است که در نتیجه دستگاه های ذیربط مانند وزارت راه و شهرسازی ما دانشجویان کارشناسی ناپیوسته را مهندسِ اصلی محسوب نمی کند.
آنها ادامه دادند: “۱۵ ماه است که به وزارتخانههای مذکور نامه زده ایم و چندین تجمع برگزار کرده ایم. هم اکنون منِ دانشجوی کارشناسی ناپیوسته صرفا به این خاطر که عنوان رشته ام دستکاری شده، نمیتوانم پروانه طراحی بگیرم. تازه وزارتخانه به ما میگویند از ابتدا شروع کنید و در یکی از این رشته ها لیسانس بگیرید بدون اینکه در عنوان رشته هایتان واژه های نام برده به کار رفته باشد”.
این فارغالتحصیلان رشتههای مهندسی در دسته کارشناسی ناپیوسته، میافزایند: “فارغالتحصیلان کارشناسی ناپیوسته در رشتههای معماری، عمران، برق، مکانیک، نقشهبرداری، شهرسازی و ترافیک بدشناسی آوردهاند و در روند استخدامشان در وزارتخانهها و پروژههای دولتی مشکلات جدی ایجاد شده است”.
آنها پیشتر گفته بودند که تنها هزار سهمیه برای استخدام در شرکتهای مهندسی مشاوره برای فارغالتحصیلان رشتههای کارشناسی ناپیوسته درنظر گرفتهاند این در شرایطی است که برای سایر رشتهها خصوصا آنها که پیوسته خواندهاند، ۱۰ هزار سهمیه درنظر گرفته شده است.
معترضان خواهان برداشته شدن این پیشوندها از ابتدای رشتههای تحصیلیشان هستند. به گفته این افراد آنها از سر ناچاری به کار در کارگاههای شخصی روی آوردهاند.
به گفته تجمع کنندگان تنها ۴۳ هزار نفر با این شرایط در استان تهران عضو سازمان نظام مهندسی هستند که با همکارانشان در سایر استان مجموعا ۱۰۰ هزار نفر میشوند.
تجمع کارکنان شاغل در دفاتر سهام عدالت
به گزارش ایلنا، امروز دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۳۹۷، گروهی از کارکنان شاغل در دفاتر سهام عدالت در اعتراض به نامشخص بودن وضعیت شغلی و معوقات مزدی خود، دست به تجمع زدند.
اعتراض صنفی کارکنان سهام عدالت که از ۱۴ اسفندماه مقابل ساختمان سازمان خصوص سازی و وزارت اقتصاد آغاز شده است، امروز به هفتمین روز رسید.
یکی از کارگران معترض سهام عدالت گفت: امروز ۷ روز است که حدود ۸۰ کارگر دفاتر شهرستانی تعاونی های سهام عدالت در واکنش به بی توجهی مسئولان سازمان خصوصی سازی و دفتر امور سهام عدالت به مطالباتشان دست از کار کشیده و مقابل ساختمانهای وزارت اقتصاد و دارایی و سازمان خصوصی سازی متحصن شدهاند.
این کارگر افزود: “کارکنان سهام عدالت به این دلیل پیگیر مطالبات صنفی خود و سایر همکارانشان هستند که دغدغه تامین معاش خانوادههایشان را دارند و از وزارت اقتصاد و سازمان خصوصیسازی و سایر مسئولان مرتبط انتظار دارند که به دغدغههای آنها احترام بگذارند”.
به گفته وی، مهمترین خواسته کارکنان سهام عدالت پرداخت معوقات حقوقی چهار سال گذشته است.
او با بیان اینکه این تعداد کارگر غم نان دارند، افزود: “به نظر میرسد مسئولان وزارت اقتصاد و سازمان خصوصیسازی بعد از یک هفته از آغاز اعتراضات کارکنان سهام عدالت، هنوز از کارگران انتظار دارند از مطالبات خود بعد از یازده سال سابقه چشمپوشی کنند”.
او گفت: “مسئولان سازمان خصوصیسازی و در راس آن وزارت اقتصاد همچون روزهای گذشته به مطالبات کارکنان دفاتر شهرستانی تعاونی سهام عدالت بیتوجهی نشان میدهند”.
او با بیان اینکه کارکنان سهام عدالت با وجود تعویق حدود ۴۸ ماه مطالبات حقوقی از سال۹۴ تاکنون، در آستانه سال نو به لحاظ مالی در شرایط نامناسبی به سر میبرند، تاکید کرد: “مسئولان میخواهند به جای حل مسئله، صورت مسئله را پاک کنند اما کارگران مخالف این موضوع هستند”.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر